Recordeditie van Mount Expo

Foto: Ruben Bellanger

Het was weer een geslaagde editie van Mount Expo! Ondanks de voorspelde storm “Dennis”, trotseerde een recordaantal bezoekers de wind en kwamen naar Flanders Expo in Gent. In totaal bezochten 16.605 bezoekers de combinatie van Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo. 1116 KBF-leden bezochten de beurzen. 

Vanaf de opening op zaterdagochtend was het koppenlopen in Flanders Expo. De exposanten werden goed bezocht: er was een breed aanbod van outdoorproducten die vaak voor een prijsje te koop waren. 

Ook dit jaar was er een uitgebreid en divers programma. De zalen zaten afgeladen vol bij onder andere de lezingen van Anak Verhoeven en Sofie Lenaerts, maar ook de workshops werden goed bezocht. Het gloednieuwe boek “start to via ferrata” ging vlot over de toonbank. 

Verschillende bezoekers waagden hun kans op de KBF-stand om zo lang mogelijk aan de ijsbijlen te hangen. Gefeliciteerd aan Jurgen en Michelle die op zaterdag de langste tijd neerzetten! Op zondag gaat de prijs naar Anton en Kim.* Ook op de stand van de KBF-hutten vielen er prijzen te winnen. Daar valt Liselotte in de prijzen.*

De KBF zou niet bestaan zonder de inzet van honderden vrijwilligers. Tijdens Mount Expo kon je verschillende van deze vrijwilligers ontmoeten. Graag willen we iedereen ontzettend bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen om van Mount Expo een succes te maken! 

Nog even nagenieten van Mount Expo? Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina

*de winnaars worden persoonlijk per e-mail gecontacteerd.