Info Kaderdag 2019

Banner KBF Kaderdag 2019

Op zondag 13 oktober 2019 organiseert de Klim- en Bergsportfederatie de 2e editie van de KBF-Kaderdag. Deze opleidingsdag zal plaatsvinden in het Klimkaffee in Mechelen. Voor deze dag nodigen we alle trainers, begeleiders, lesgevers en medewerkers actief in de klim- en bergsport uit voor workshops over de verschillende sporttakken.

Onze slotspreker van de avond is Belgische topsporter Maximilien Drion, hij zal spreken overPassie als motivator’.  Maximilien is een 21-jarige atleet in het trailrunnen en skimountaineering. Hij liet dit winterseizoen ongelooflijk van zich spreken door verschillende podiumplaatsen te behalen in de wereldbekermanches en op het WK zelfs de bronzen medaille weg te kapen in de “Course Individuelle”. Een atleet van grote waarde voor onze federatie en voorbeeld voor elke atleet, ongeacht de (berg)sportdiscipline die hij/zij beoefend.

Met de toevoeging van Maximilien Drion ligt het programma bijna volledig vast. Op enkele speciale workshops na, kan je alle lezingen en workshops hier terugvinden. Na 1 september krijg je de mogelijkheid om zelf je programma te selecteren om een zo interessant mogelijke dag voor jou te garanderen. De onderwerpen zijn zowel sportspecifiek als sporttakoverschrijdend zijn, met een onderscheid tussen eerder praktische en veeleer theoretische lessen. Aansluitend aan de slotlezing van Maximilien Drion, is er een receptie voorzien voor alle aanwezigen.

Voor meer informatie kan je je alvast op aanwezig zetten op ons facebook-evenement. Ook hier kan je een korte introductie terugvinden per lesgever en workshop.

Noteer 13 oktober alvast in je agenda!

 

 PRAKTISCH

  • Zondag 13 oktober 2019, van 9 tot 17 uur 

  • Locatie: Klimkaffee, Douaneplein 8, 2800 Mechelen

  • Voor een hele dag betaal je 35 euro. Inbegrepen: 5 workshops, 2 drankbonnetjes, broodjesmaaltijd, receptie

  • Voor een halve dag (voor- of namiddag) betaal je 20 euro. Inbegrepen: sessies in de voor- of namiddag, 1 drankbonnetje, eventueel receptie

  • Inschrijven kan online vanaf 1 september