Bijscholing canyoningbegeleiders

Canyoning - Klim- en Bergsportfederatie

Vrijdagavond neemt Bart Raymaeckers ons via een beeldreportage mee in zijn professionele leven als canyongids en zijn engagement voor de CREPS (Centre de Ressources, d'Expertise et de Performance Sportive"). Bart gaf mee het Franse staatsdiploma vorm en leidde reeds 300 gidsen op. Hij geeft ook een inkijk hoe andere landen het aanpakken en waar de verschillen zitten tussen opleidingen voor clubcontexten en professionele gidsen.

Zaterdag ligt de nadruk op de praktijk, via demonstraties en zelf inoefenen van  hedendaagse canyoningtechnieken. Zowel didactisch als sporttechnisch kan je héél wat bijleren van deze expert én van elkaar. 

 

Inschrijven: Klik hier

Algemene gegevens
Uniek nummer:
CANOPL2
Type:
Bijscholing
Niveau:
Gevorderd Verfijning
Leeftijdscategorie:
Volwassenen
Prijs
Prijs:
30
Annulatieprijs:
10€
Prijs omvat:

- begeleiding door gediplomeerd lesgever 

- maaltijd zaterdagmiddag 

Prijs voor sportkaders:
30
Wie kan deelnemen
Enkel voor sportkaders
Deelnemers
Min. aantal deelnemers:
6
Max. aantal deelnemers:
15
Varia

Locatie:

Vrijdagavond 19u30 op het KBF-secretariaat in Zwijndrecht, zaterdag van 9u30 tot 17u30 op de buitenklimmuur in Breeven, Bornem.

Bijscholingen zijn binnen KBF in principe voor erkende sportkaders bedoeld. In concreto gaat het hier dus om initiator canyoning of geassimileerde diploma's (incl buitenlandse diploma's). Voor deze bijscholing geldt een uitzondering: ervaren canyoneers die reeds actief zijn in een begeleidingsrol zijn eveneens welkom. Belangrijk is wel dat je voorkennis voldoende  (minstens 'zelfstandig canyoneer' niveau 3). Ook wie reeds een GTE behaalde, maar nog geen diploma behaalde, is welkom op de bijscholing.